Monsters GP обратно в играта

В началото на предпоследната седмица за 2014 и в навечерието на коледно-новогодишните празници, слуховете, че Monsters GP се връща обратно в БРЛ, се потвърдиха. Собственикът Тодор Пангев и завръщащия се в БРЛ Димитър Центелович, си стиснаха ръцете и върнаха тима на Monsters, на “картата” на БРЛ.

Пресконференцията, относно завръщането на тима, се проведе в 9 и половина, тази сутрин, като на нея Центелович и Пангев, кратко и ясно, оповестиха завръщането на тима в БРЛ. Ето и най-интересното от пресконференцията на тима, проведена в базата на тима.

“Радваме се да се завърнем отново в Българската Рейсинг Лига, след две години отсъствие, и сме мотивирани да покажем най-доброто от себе си, отново. Момчетата, тук, не са забравили как да работят в екип и да подобряват болида, а атмосферата в тима е доста приповдигната, с оглед на факта, че екипът за този сезон е силен, и се надяваме на добро представяне, постоянство и успехи. Надявам се да покажем най-доброто от себе си, в четвъртия сезон на БРЛ, и да се утвърдим, като сила в тази лига, въпреки отсъствието ни през последните два сезона. Радвам се че с Митко (Центелович), се разбрахме доста бързо, а преговорите преминаха доста бързо, тъй като мотивацията и на двама ни е доста голяма. Сега целта пред нас е да постигнем добър базов сетъп, на предсезонните тестове в Абу Даби, както и да намерим най-доброто възможно темпо и да нагодим поведението на болида, според стила ни”, сподели ентусиазираният собственик на тима на Монстърс Тодор Пангев.

“Дооволен съм да участвам в БРЛ, в четвъртият сезон на лигата, както и най-после, да получа шанса, да съм титуляр в тази лига. Изключително съм благодарен на Тошко, за предложената възможност за участие в БРЛ, и се радвам да бъда част от тима на Монстърс GP. Този тим е показвал класата си и преди, а съм убеден че и сега тима може да постигне успехи, с нужното постоянство, скорост и желание. Атмосферата е доста приповдигната в тима, тъй като се завръщаме, след едно двугодишно отсъствие, и всички, от механиците до рейс инженерите, и нас пилотите, сме готови да дадем всичко от себе си, за един силен сезон в лигата. Аз успях да навъртя около стотина обикоки, на пистата в Абу Даби и бих казал, че мода е доста удобен и приятен за каране, болида не е толкова трудно да бъде настроен, но за оптималният сетъп, ще се изисква малко повече търпение и прецизност в настройването. За мен, лично, целта ще е да настроя болида си, да има по-малко поднасяне и колкото се може по-малко недозавиване, тъй като с тазгодишния мод, това е доста сериозен фактор. Ще продължа с тестването и след празниците и ще се целя в максимално добро представяне, тази година. Мотивиран съм и искам да постигнем максимално добро представяне и да върнем тима там, където му е мястото – в челната петица на класирането, а защо не и по – нагоре.” заяви Центелович, който подписа тази сутрин, с тима на Монстърс.

Сега се очаква да разберем с какви номерации ще карат пилотите на тима, а как ще се представи той и колко бързо ще дойдат  големите резултати, ще разберем съвсем скоро, с началото на сезон 4 в БРЛ.

 

Управата на Българската Рейсинг Лига, желае успешен сезон, на Monsters GP!

Facebook Comments

Comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *