Регистриране и оцветяване на отбори, избор на пилотски номера и календар за Сезон 5

Регистрация на отбори, избор на двигатели и оцветяване на шасита

Вече можете да регистрирате вашия отбор за участие през Сезон 5. Инструкции за това можете да намерите тук.

През този сезон няма да има ограничение на видовете шасита и звуците на двигателите. Можете да изберете 1 от 11-те шасита в мода, независимо дали то ще се ползва и от друг отбор. Същото се отнася и за звуците на двигателите – имате пълна свобода на избор измежду 4-те варианта (Ферари, Мерцедес, Рено и Хонда). Препоръчваме ви да си направите копие на папката на отбора от тестовия мод (намират се в GameData\Vehicles\F1AL\2016\Teams), който ще използвате за основа за направа на вашия, и да редактирате файловете там.

Ако искате вашата кола да бъде част още от първия кръг за сезона – имате срок до 20.09.2018 г. 23:59 ч. да предадете оцветените файлове на болида избран от вас и да информирате управата за избора на звук за двигателя, както и данните за отбора ви, съдържащи се във .veh файловете му. Що се касае до оцветяването – длъжни сте да поставите някъде по шаситата ви поне веднъж номера на вашия пилот и да премахнете старите такива. Освен това номерът трябва да бъде поставен на видимо място (например носа на болида, страничните части на задното крило, радиаторите или др.).

Вашите файлове можете да изпращате на някой от следните адреси:
Имейл: [email protected]
Skype: dulichki или hristo_cm
Discord: @Dimitar Dulichki#9919 или @HristoItchov#8233

Ако желаете можете да ползвате и готов болид – този на лигата – като единствено ще имате право да промените части от окраската на колата, но не и цялото оцветяване. На определени места по болида на лигата ще има места за номерата на пилотите и името на отбора, които задължително трябва да бъдат използвани. Очаквайте скоро повече информация по тази тема.

Избор на номерата на пилотите

Крайната дата за избор на номера на пилотите за следващия сезон също е 20.09.2018 г. 23:59 ч.

Календарът за Сезон 5 е готов

Можете да го разгледате на снимката по-долу:

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *