United-Kingdom

Тук ще намерите инструкции за това как да се запишете в лигата, като си регистрирате акаунт в Simracing League System (SLS), която използваме за мениджмънт на пилотите, отборите, резултатите и статистиките.

РЕГИСТРАЦИЯ НА АКАУНТ

Първо, посетете SLS секцията на лигата като кликнете Management System от менюто горе, после натиснете линка “Register new driver” в горната лява част на страницата:

register

След като се съгласите с условията за регистрация, въведете информацията в задължителните полета, и по избор попълнете и останалите. Препоръчително е да си изберете език (language), тъй като това определя на какъв език ще получавате имейли от системата. Въпреки че не е задължително, може да въведете и името на пилота което ползвате в играта в полето “Default nick on track”. Относно полето “Default car number”, номерата ще се избират от администрацията спрямо изпратените от всички пилоти преди началото на сезона, така че оставете го празно.

account info

След направите своята регистрация, трябва да я потвърдите от линка в имейла който ще получите. Ако не получите имейл до 5-10 минути, проверете за него в Spam/Junk/Thrash папката в пощата си.

ЗАПИСВАНЕ ЗА СЕЗОН И ИЗБОР НА КОЛА

След като активирате акаунта си и логнете в системата, отидете на DRIVERS->EDIT DATA от горното меню, после изберете SEASONS в под-менюто на страницата която ще се зареди:

join season

Кликнете EDIT бутона за сезона в който искате да участвате, после след като презареди страницата, въведете името на пилота така както ви е написано в играта и натиснете бутона SAVE:

join season nick

СЪЗДАВАНЕ НА ОТБОР. ЗАЯВКА КЪМ ПИЛОТ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ ОТБОРА ВИ

За да създадете собствен отбор, отидете на TEAMS->MANAGE и натиснете бутона ADD, после попълнете нужната информация, и изберете сезона в който искате отбора ви да участва:

create team

create team info

За да поканите пилот да кара за вашия отбор, отворете TEAMS->MANAGE, и в дъното на страницата където пише TEAM INVITATIONS, натиснете бутона SEND срещу всеки пилот който искате да се присъедини към вас (трябва да сторите това и за себе си, ако искате да карате за собствения си отбор):

invite driver

След като поканите пилот, трябва да изчакате той/тя да приеме поканата. Ако поканите себе си, автоматично ставате пилот на отбора си.

ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ ДРУГ ОТБОР

Ако искате да карате за друг отбор, отидете на TEAMS->INVITATIONS и натиснете бутона SEND срещу отбора към който имате интерес да карате, след което чакайте за потвърждение. Ако вече карате за отбор, трябва първо да го напуснете преди да можете да карате за друг. За да направите това, отворете същото меню, натиснете бутона LEAVE срещу сегашния ви отбор, и направете заявка към друг.