Официалната Версия на Мода за Сезон 4 е Пусната

LegalNoticeВече можете да си изтеглите официалната версия на мода за Сезон 4, като не е нужно да я сваляте отделно ако вече имате Бетата – просто пуснете лаунчъра и сте готови! Ако все пак искате да свалите целия мод без да е нужно да ъпдейтвате, можете да сторите това от Downloads страницата за Сезон 4:

Ето и новостите по мода:

1. Добавена е пистата за първия кръг от Сезон 4 – Бахрейн. Версията е последната на WCP, предназначена за нощно каране. На този етап сървърът ще бъде настроен да се кара в 6:00 PM в играта, но очаквайте ъпдейт относно точния час на който ще се кара, както и повече информация относно температурните настройки. Гумите за първия старт ще бъдат Софт и Медиум.

2. Корекции по нивата на сцепление на пистите за предсезонните тестове – Каталуня и Абу Даби. Това е с цел по-реалистични времена и скорости в завоите.

3. Променени картинки, логота, музика и име на мода в менютата. Корекция на текста в менюто на пистите.

4. Намален контраст на цветовете при гумите Супер Софт и Хард.

5. Намалена загубата на downforce при движение зад друг болид. Намален ефект на slipstream. Възможна е допълнителна корекция на тези параметри за да се постигне търсеният баланс за трудността на изпреварванията.

6. Намалена дистанцията на изчертаване за кокпит камерата, както и намалена резолюция на текстурите на гумите, с цел подобряване на кадрите в секунда.

7. Премахнато видеото при пускането на играта.

При следващия ъпдейт ще бъде добавена колата за гости, заедно с  темплейта който ще направя, за да го ползвате ако желаете при създаването на вашите текстури. Все пак имайте в предвив че без оригиналния темплейт ще се губят доста детайли по болида, но няма как – оригинала не е пуснат публично.

Ако имате забележки, моля докладвайте навреме за да бъдат направени необходимите корекции.

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *