Отново е време за състезания

Карта на пистата Спа в Белгия

Най-накрая след почти три месеца без състезания дойде краят на лятната пауза в Българската Рейсинг Лига.
Утре ще станем свидетели на кръг 11 – Гран При на Белгия на пистата Спа-Франкоршамп.
Пилотите и отборите отново ще се включат в битката в двете класирания и ще покажат в каква форма са след дългата пауза.

В Eventa International Team продължава да отсъства Диян Костадинов, който е в чужбина. Все пак най-предно класираните им пилоти до този момент Пашов и Ичов са на линия и се очаква да се включат в борбата за победата. Единственият отсъстващ тук е Румен Статев, който е на почивка. Все още не се знае дали Тодор Василев, Радослав Иванов и Методи Тодоров ще участват, като завръщане в лигата се очаква на направи Петър Николов.

В Turbo Racing Group под въпрос са Дечев и Стамов, който има сериозни проблеми с техниката си и въпреки добрата форма, която показа по време на тестовете не е изключени да не успее да се включи.
Дулички, Велев, Владимир Стоянов, Митров, Калоян Иванов и Леонов са потвърдили участието си.

В Monsters Grand Prix Group ще отсъстват мениджъра Пангев, както и Иво Младенов. Все още не се знае и дали Сребрев, Петков, Танков и Центелович ще участват. Сигурен участник за сега е Кирил Стоянов, показал подобрение във времената си по време на тестовете.

В Speed Racing и Minecraft Team отново няма много новини. Тук в сървъра бяха засечени Савовски и Мартин Георгиев, които е възможно да се включат утре.

За финал напомняме на пилотите да прочетат отново правилника на лигата. Също така не забравяйте да си погледнете настройките преди да се включите в сървъра на лигата. Когато играта rFactor се инсталира наново задава настройки на интернет връзка – ISDN, а както всички знаете, състезанията в лигата се провеждат на LAN връзка.

Управата пожелава успешен и безавариен състезателен уикенд на всички участници!

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *