Дулички спечели теста на Лагуна Сека

Димитър Дулички с болид на Ferrari спечели официалния тест на мода Коудмастърс 2010 на пистата Лагуна Сека.
Втори на една обиколка изоставане завърши Радослав Иванов с болид Red Bull. Последен стигнал до финала бе Тодор Пангев с McLaren Mercedes.
В теста се включиха 12 пилота, като пръв отпадна Кирил Стоянов заради проблеми с интернета, които не го оставят от включването му към лигата.
Димитър Танков (окачване), Георги Лефтеров (двигател), Владимир Стоянов (отказване), Мариян Христов (отказване), Иво Младенов (окачване), Здравко Сребрев (окачване), Румен Статев (отказване) и Андрей Митров завършиха класирането до 11 позиция.След финала Дулички заяви: ”Хубаво е да си на най-високата стълбичка по време на церемонията по награждаването, но много по-важно бе да тестваме мода и сървъра. Победата е просто бонус за мен и нищо повече.”

Иво Младенов също застана пред нашите камери: ”Имах проблем с една от програмите, които показват повече информация за играта и това ми коства участието в надпреварата. Накрая се разсеях и това доведе до непоправими повреди по болида.”

Доста пилоти не успяха да се включат в теста. Сашо Велев, Диян Костадинов, Мартин Илчев и Боби Минков имаха ангажименти, а Момчил Тотев отпадна броени минути преди започване на уикенда след като получи повреда в спирачната си система.

От управата насърчаваме пилотите взели участие в теста да се включат в официалната дискусия във форума и да съобщат за впечатленията си от уикенда и да докладват за проблеми (ако има такива).

Благодарим ви за активността! Ще се видим след 2 седмици на Индианаполис!

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *