Версия 1.1 на тестовия мод за Сезон 5 и още информация преди началото на шампионата

Версия 1.1 на тестовия мод

Вече можете да си дръпнете новата версия на тестовия мод, която съдържа доста промени с цел подобряване на реализма, лекотата и предвидимоста при каране, пълно обновление на звуците за всички коли, както и изчистването на някои бъгове и пропуски.

Повече информация за новостите може да прочете на Downloads страницата от сайта.

Гласуване за пистите от календара и избор на пилотски номера

Напомняме ви че все още можете да гласувате за пистите които ще се използват през Сезон 5, както и да изберете своите пилотски номера.

Линк за анкетата – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefzHbi2x2vORKCxtysmqM_K83KLyrgUA581VYeeOgP2wJdDQ/viewform

Информация за избора на пилотски номера – http://brl-forums.lineage2universe.com/viewtopic.php?f=36&t=327

Регистрация на отбори и оцветяване на болидите

През следващите дни очаквайте информация относно регистрацията на отбори и избора на коли + звуци за всеки отбор. Препоръчваме на тези от вас които желаят да си направят отбор, да тестват още от сега новата версия 1.1 на мода, и да помислят кой от болидите и звуците за кой двигател желаят да използват.

Имайте предвид че оцветяването на отборните болиди няма да е задължително, но все пак препоръчително, поне що се отнася до надписите по болидите и техните номера. Тъй като скиновете на колите не са от най-удобните за редакция, е добра идея още от сега да ги огледате и планирате как ще подходите към тяхното оцветяване. За много от колите това значи и редакция на някои текстури в MAS файла от папката на избрания отбор.

Защита против измами

Все още не е решено окончателно, но най-вероятно ще използваме anti-cheat програмката rfScan, за да няма съмнения в измами от страна на пилотите. Повече за това ще обявим през дните непосредствено преди началото на сезона.

Официални тестови състезания

Ако има достатъчно желаещи, може да организираме пробни/тестови състезания. Ако имате интерес, моля пишете на нашия Discord канал.

Дата за началото на сезона

След като приключи и тази фаза от подготовката, ще бъде обявена датата за начало на шампионата. За момента се очаква тя да е някъде към края на Септември, но всичко зависи от подготовката на отборите в лигата и е възможно да бъде дадено допълнително време за това, ако се наложи.

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *