БРЛ се завръща. Включете се в новия сезон

Bulgarian Racing League логоЗдравейте, приятели! Радваме се да обявим, че най-после модът за Сезон 5 е почти завършен. По-долу сме изложили информация относно предстоящия шампионат и какво е нужно, за да започнете да се състезавате.

Модът (тестова версия) е с финални физики за Сезон 5, симулиращи болидите за 2016 във Формула 1. Основата, която ползваме, е мод F1 AL 2016. Повече информация за мода може да намерите тук. За момента звуците на част от колите не са много добре направени, но ще бъдат подобрени в някой от следващите ъпдейти на мода.

В играта ще намерите профил с име “Test Player”, който притежава настройки по подразбиране за мода, графиката, управлението и др. За да промените името на профила, отидете в “UserData” и преименувайте папката “Test Player”. След това влезте в преименуваната папка и задайте ново име на файла “Test Player.plr”(Пример: Ivan Ivanov.plr). Папката и файла трябва да бъдат с еднакви имена.

Включили сме и хъд (rfDynHUD), с който можете да получавате техническа информация от болида ви. Хъд-ът в играта се включва и изключва с клавишната комбинация 3 пъти Ctrl + H.

Прибавили сме и плъгина “Real Feel”, който допринася за по-реалистично усещане и управление на болида. Тест версията на мода съдържа пистите Сузука и Хокенхайм. Базовата настройка на болида е оптимизирана за работа с мода.

През новия сезон ще има няколко промени. Една от тях е свързана с дължината на състезанията, които ще се провеждат на 75% дистанция. Скоростта в бокса пък ще бъде повишена до 125 км/ч, за да се запази съотношението на загуба на време в бокса спрямо намалената дистанция.

Регистрацията за участие през новия сезон е отворена. Как да се регистрирате – вижте тук.

Правилникът за новия сезон може да бъде намерен тук. Всеки пилот е длъжен да го прочете и да се увери, че го тълкува правилно, преди да се включи в сървърите на лигата.

Календарът ще бъде избран от участниците в лигата. Той ще включва 6 модерни писти, 6 трасета от минали сезони на Формула 1, и 2 писти от други автомобилни шампионати. Можете да гласувате за избор на писти след няколко дни, когато ще бъде изработена анкета. Въпреки че преди известно време имаше анкета за писти, решихме, че ще бъде справедливо гласуването да се извърши отново и отначало, за да могат и нови пилоти да се включат в него. Очаквайте скоро повече информация по този въпрос.

Очаквайте скоро информация за разпределяне на колите от мода и номерата на пилотите.

Ако имате въпроси или предложения, можете да използвате нашия форум. За включване в нашия Дискорд канал, който ще се използва за чат и провеждане на пресконференции, използвайте този линк. Нашата Фейсбук страница, където често публикуваме важна информация, можете да намерите на този адрес.

Информация за официалните сървъри можете да намерите в дясната част на сайта.

Можете да изтеглите мода и необходимите му добавки от тук.

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *