Turbo Racing Group се присъединява към BRL

Turbo Racing Group стана първата компания, която се присъедини към новосъздадената Bulgarian Racing League. Една от най-успешните марки в сим-рейсинга у нас ще атакува челните позиции във всяко състезание и влиза с гръм и трясък с всичките си звезди.
Очаква се освен шампионския тандем на Turbo Racing от 2010 Дулички – Велев да се заформи и нов такъв с шампионите Мартин Илчев и Павел Дечев, които да се обединят в отбора на Turbo.
На този етап в Turbo MotorSport ще карат Владимир Стоянов и Андрей Митров.
Като тест пилот ще се изявява Борислав Пенчев, като е възможно нов договор да подпише и Христо Петров с когото се водят преговори.

От компанията потвърдиха и, че дългогодишният им пилот Илия Стойков ги напуска.

Turbo Racing Group няма да участва в други български лиги, като се обсъжда идеята за пробив в чужда лига.

Ето какво заяви Димитър Дулички специално за нас:
”След миналогодишните ”случки” бе ясно на всички нас, че е време Turbo Racing Group да направи крачка напред и да се състезава в чисто нова лига, където най-важното ще бъде феър-плеят и приятелското отношение между участниците. Имаме големи амбиции в Bulgarian Racing League и се надявам заедно с другите момчета от другите отбори да превърнем лигата в номер 1 в България, и след състезанията да си оставаме приятели и да загърбваме неприятните моменти на пистата и да си спомняме само приятните. В крайна сметка всички ние участване заради тръпката и любовта ни към моторните спортове и в частност Формула 1.
Пожелавам успешен сезон на всички!”

Сашо Велев – съсобственик и пилот на Turbo Racing също каза няколко думи:
”Надявам се организацията да е на ниво и да има засилен интерес от пилоти. Това е достатъчно, за да се получават добри състезания и весели моменти.”
На въпрос дали го притеснява новият звезден тандем в Turbo Racing Group (Илчев и Дечев) Сашо отговори:
”Не, кой бяха тия ? 😀 Извън шегата, разбира се, че са класни пилоти и ще са конкуренти за победата.Но да ме притесняват, е това е невъзможно, дори мисля да им метна ръкавицата още от сега! :D”
Попитахме го и кога ще го видим отново на пистата.
– ”Очаквайте ме на грида – P1”

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *