Тодор Пангев ще кара под наем за Turbo Racing до края на сезона

Тодор Пангев

От Turbo Racing Group отговориха светкавично на появилите се информации, че най-добрите пилоти на Eventa International Team ще завършат сезона в Eventa Simracing. В отбора пристига под наем за два старта Тодор Пангев от Monsters Grand Prix Group.
С този ход стана ясно, че борбата за втората позиция при конструкторите ще бъде ожесточена и ще се води до последния завой на последното състезание.
Димитър Дулички, собственик на Turbo Racing Group, коментира транфера по следния начин: ”Доволен съм, че привлякохме Тодор под наем. Благодаря му, че веднага откликна на нашата покана. С негова помощ смятам, че няма да имаме проблем да задържим второто място при конструкторите. Всички знаят, че с него се разбираме много добре извън пистата и се надявам това да продължи и по трасетата на BRL.
Искам да благодаря и на моя постоянен съотборник Сашо Велев, който веднага откликна на идеята за трансфера на Пангев, тъй като разбра, че това е най-доброто за отбора в този момент.
Eventa Simracing са решени да ни атакуват с най-доброто, което имат, но мисля, че точките които имаме и наличието на Пангев ще се окажат непреодолима задача за тях.”
Напомняме, че до края на сезона остават само два кръга – състезанията в Абу Даби и Бразилия. Всички погледи ще бъдат вперени в битката за среброто при конструкторите, където Turbo Racing води с 27 точки на Eventa Simracing, където се очаква последните два кръга да карат Христо Ичов и Диян Костадинов.

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *