Радо Иванов превзе Индианаполис

Радослав Иванов с болид на Уилямс спечели официалния тест на мода FSR 2011 на пистата Индианаполис Мотор Спийдуей. Втори завърши Димитър Дулички, който водеше шест обиколки преди финала, но повреда в мотора го извади от състезанието.
На трета позиция се нареди Владимир Стоянов, който последва съдбата на Дулички и също бе принуден да се откаже малко преди финала след гръмнал двигател.
10 участника се включиха в състезанието, като подценяването на издръжливостта на двигателя се оказа пагубно за повечето от тях.
След трета позиция се наредиха съответно: Димитър Танков (причина за отпадане: двигател), Павел Дечев (двигател), Иво Младенов (отказване), Здравко Сребрев (отказване), Георги Савовски (отказване), Сашо Велев (окачване) и Диян Костадинов (инцидент).Доста хора не успяха да се включат поради една или друга причина. Тодор Пангев имаше ангажименти, Кирил Стоянов се разболя ден преди състезанието, а Андрей Митров съобщи за проблем с видео картата си.

Сега е ред на пилотите да изкажат мнението си за мода и състезанието във форума, като могат и да гласуват за физики за сезон 2012 в специалното за това място във форума.

От Управата апелираме ако някой има предложения за подобряване или коригиране на мода, да пусне тема във форума, защото скоро ще се гласува официалният правилник за сезон 2012.

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *