Преди Гран При на Унгария

Карта на пистата Хунгароринг В Унгария

Последният кръг в Българската Рейсинг Лига преди лятната пауза ще се проведе утре на пистата Хунгароринг в Унгария.
След състезанието в Германия Димитър Дулички показа, че също може да печели състезания. Христо Ичов пък със сигурност ще иска да забрави състезанието там с победа в Унгария. Въпросът, който всички си задаваме е дали някой ще успее да ги спре?Очаква се Eventa International Team да разчита на пет пилота за това състезание. За EventaF1 ще карат Пашов и Иванов, а за третите в класирането – Eventa Simracing ще карат Ичов и Статев. Методи Тодоров пък ще брани честта на Eventa 2004. Методи обаче съобщи за проблеми с играта и участието му е под въпрос.

В Turbo Racing ще гонят още едно стъпване в точките и на двете им коли, с което ще целят да се откъснат на втората позиция в класирането при конструкторите.
Дулички и Велев ще бранят честта на ”Червените кончета”. В Turbo MotorSport пък ще карат титулярите Стоянов и Митров, които въпреки малкото тестове заявиха, че имат амбиции да вкарат и двете коли в точките, с което да затвърдят отбора си в четворката. За Turbo ще карат Дечев и Иванов. Тук Дечев се оплака от липса на скорост и програма максимм за него на този етап изглежда качване на подиума.

В Monsters Grand Prix Group сигурно е участието на Пангев, Стоянов и Леонов, който бе привлечен под наем от Turbo Racing Group. Възможни са участия и на Петков, Центелович, Танков и Здравко Сребрев, който все още не е съобщил дали се е справил с проблемите в своя волан.

В Speed Racing се очаква включване на Георги Савовски, като е възможно и Мартин Георгиев да е на линия. При основната цел ще бъде преминаване на квалификацията и класиране за състезанието.

Само няколко часа ни делят до започване на състезателния уикенд, след което всички ще си отпочинат за последните пет старта от сезон 2012.

Управата на лигата пожелава успешен и безавариен уикенд на всички участници и ги съветстват да внимават повече на една от най-тесните писти в календара. Внимавайте на първи завой и умната! 🙂

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *