Преди Гран При на Малайзия

ГП на Малайзия

Утре предстои вторият кръг от сезон 2012 в Българската Рейсинг Лига.
Пилотите и отборите са в готовност да ни представят интересно състезание, така, както бе в Австралия.
При лидерите от Турбо цари неяснотата, тъй като Павел Дечев не предоставя информация на шефовете на отбора за подготовката си. Липсата и на Мартин Илчев пък може да доведе до това да не видим болид на отбора в Малайзия.В Евента Симрейсинг няма новини на този етап, като единственото до което успяхме да се доберем е, че техните пилоти се оплакват от темпото си със състезателни настройки.

В ЕвентаФ1 пък се очакваше да отпадне Василев, който през седмицата съобщи в нашия форум, че е възможно да пропусне голяма част от сезона поради ангажименти в работата му. Това бе много възможно да принуди мениджъра Костадинов да прибегне до услугите на някой от пилотите в Евента Симрейсинг. Спекулираше се, че това ще бъде Пашов, който се качи на подиума в Австралия.
За радост Василев е успял да се освободи в последния момент и ще бъде на линия за надпреварата, което гарантира много силен състав на Евента. При тях сега надеждите са и Петър Николов да успее да се включи с което да запълнят и шестте си позиции за утре.

В Турбо Рейсинг обстановката е стабилна, като и двамата пилоти успяха да навъртят достатъчно километри, които да ги подготвят максимално добре за пистата Сепанг. Тук Дулички се оплака от сериозно проблеми с двигателя Ферари, който по думите му при максимален бууст ”сдава багажа” прекалено рано, нещо което кара Дулички да се надява максимум на подиум. Велев от своя страна заяви, че е доволен и се чувства готов за утрешния ден, като така и не успяхме да измъкнем от него информация какви времена постига.

В останалите отбора няма кой знае какво да се отбележи. Най-голямата новина може би е отсъствието на Пангев, който е наказан. Дали му е намерен заместник все още не се знае. Важното е, че той заяви пред нашите репортери, че е приел наказанието си и е в готовност да се включи още в Китай.

Очаква се част от пилотите да отсъстват, тъй като е възможно да предпочетат други лиги, които имат състезание по същото време. Това обаче означава, че малко по-малкия брой пилоти е възможно да заздрави интернет връзката на сървъра и да видим безпроблемен и изпълнен с положителни емоции уикенд.

От управата заявиха, че от утре влиза в сила и правилото за 107%. От екипа също заявиха, че ще следват сурови наказания за чат или настъпване на линиите на бокса, както и всякакви други нередности, които бъдат забелязани.
Молим всеки пилот, който иска да чати да използва уисп функцията, за да не пречи на останалите.

За финал ви предоставяме и интервю със Сашо Велев в което той говори за очакванията му за ГП на Малайзия. Линк – ТУК.

Пожелаваме ви успешен и безавариен уикенд!

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *