Преди Гран При на Китай

ГП на Китай

Утре предстои третият кръг за сезон 2012 в Българската Рейсинг Лига.
Пилоти и отбори имаха само една седмица, за да подготвят болидите си за трасето край Шанхай.
В ЕвентаФ1 се очаква завръщане на Тодор Василев, който при липса на ангажименти ще седне до Диян Костадинов, който пък ще гони втора последователна победа и затвърждаването си на първата позиция.
Все пак ако Василев не успее да се включи от Евента са готови да ”трансферират” Пашов, който да запълни дупката.
В отбора все още не се знае, кои от пилотите ще бъдат на линия, като само Радослав Иванов е заявил, че ще участва. Петър Николов пропуска старта, а Методи Тодоров е под въпрос.

В Turbo Racing Group също имат проблеми да окомплектоват състава си. Павел Дечев е освободен, Мартин Илчев и Сашо Велев пък нямат възможност да се включат а Илия Стойков е наказан. По този начин отбора остава само с 3 пилота – Дулички, Стоянов и Митров. От централата им обявиха, че тази вечер ще се проведат разговори с известно лице в сим-рейсинга в България с цел участие тази неделя. Дали преговорите ще са успешни ще разберем утре.

В Монстърс се очаква завръщането на Тодор Пангев, чието наказание изтече. Здравко Сребрев и Румен Статев също се очакват на решетката, като Кирил Стоянов е под въпрос заради интернет проблеми. Очаква се да отсъстват Иво Младенов и Димитър Танков.

В Спийд и Майнкрафт няма много новини. Единственото до което се добрахме като информация е, че Георги Савовски е подобрил значително темпото си и се очаква да преодолее с лекота бариерата от 107%.

Междувременно от управата на лигата заявиха, че проблемите със сините флагове са разрешени. Все пак от там заявиха, че е добре пилотите да не ”дразнят” играта и да пропускат с обиколка по-бързите пилоти възможно най-бързо.

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *