Преди Гран При на Канада

Писта Жил Вилньов

Днес ще станем свидетели на състезанието за Голямата Награда на Канада. Състезателният уикенд по изключение ще започне в 14:00 поради невъзможността на сървъра на лигата да работи след 18:00 поради лични ангажименти.
Очаква се състезанието да бъде уважено от повече участници и да станем свидетели на интересна надпревара.През миналата година състезанието бе спечелено от Христо Ичов, който със сигурност ще иска да спечели отново и да затвърди първата си позиция в шампионата при пилотите. Христо е и автора на най-бързата обиколка до този момент в сървъра – 1:14.114, като най-близо до него отново са Иво Младенов и Димитър Пашов, които се очаква да бъдат може би единствените конкуренти на Ичов тук.
По-назад в таблицата с времената са Димитър Дулички, Румен Статев и очакващия се да дебютира в лигата Александър Бакалов. Експертите не дават много шансове на тези състезатели за победата, но на трасе като това в Канада, където до последно не се знае дали спирачките на състезателите ще издържат всичко може да се случи.
Други имена, които правят впечатление в сървъра са: Кирил Стоянов, Иван Леонов, Нено Топуров, Иван Станчев и Андрей Митров, като букмейкърите дават различни коефициенти за победа на тези участници, тъй като информацията за подготовката им е ограничена.

Дали ще има и други участници ще разберете ако гледате живото предаване на лигата, което започва около 13:45 с водещ Димитър Центелович. Линк към стрийма – ТУК. Предаването може да бъде проследено и на началната страница на сайта.

От управата на лигата искаме да почетем светлата памет на Христо Ботев и всички герои загинали в битките за освобождението на България от османско робство. Поклон!

снимка на Христо Ботев

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *