Преди Гран При на Италия

Италианското знаме

Гран При на Италия е следващия кръг в календара на Българската Рейсинг Лига за сезон 2012.
Пистата Монца ще приеме участници и отбори в битка на едно от най-легендарните трасета в света.
На хартия е възможно да бъде коронясан и първият шампион при пилотите в историята на лигата.

В Eventa Internation Team са готови да прекъснат незадоволителната си форма от последните кръгове и ще се стремят към победата, като Ичов и Пашов са основните заподозряни при тях за атакуване на първата позиция.
Тук всички си задават въпроса дали Ичов е успял да коригира проблемите си при изгасването на светофара на стартовата решетка. Пашов пък има наказание от пет секунди, които ще бъдат прибавени към състезателното му време и ще трябва да има едно на ум за скоростта си. Провал тук за Пашов и победа на Дулички може да означава загуба на титлата при пилотите за Пашов.
Очаква се и Радослав Иванов да се включи, като той ще трябва да внимава и да се стреми да избягва инциденти, тъй като виси с условно наказание.
Надпреварата пропускат Диян Костадинов, Тодор Василев, Петър Николов и Румен Статев, като Методи Тодоров е под въпрос.

В Turbo Racing Group проблеми с педала на спирачката притесняват основния претендент за титлата при пилотите – Димитър Дулички, който подобно на Радослав Иванов има още два старта условно наказание и ще трябва да внимава с една идея повече от обикновено. Ще бъде интересно дали това ще му се отрази в борбата за победата. Други участници от компанията, които се очаква да се включат са: Александър Велев, Калоян Иванов, Иван Леонов, Владимир Стоянов и Андрей Митров. Състезанието пропускат: Ясен Стамов и Павел Дечев.

В Monsters Grand Prix Group новината от тези дни е, че Христо Петров подписа до края на сезона с тях. Очаква се той да направи своят дебют още утре.
Тодор Пангев и Кирил Стоянов също се очаква да се включат, като Стоянов трябва да внимава, защото е под условно наказание за блокиране на противникови състезатели. Здравко Сребрев, Димитър Центелович и Иво Младенов пропускат надпреварата, като няма информация за другите пилоти на отбора.

В Speed Racing Георги Савовски е потвърдил участието си, като Мартин Георгиев е под въпрос.

Изненадата е повторната поява на Георги Лефтеров от отбора на Minecraft Team, който потвърди пред медиите, че ще участва.

Между временно от управата заявиха, че внимателно ще наблюдават за пресичане на шиканите на пистата и при установяване на печелене от такива съкращения на пистата ще следват тежки наказания!

Също така от там обявиха и данните за официалния сървър за утре. Ето ги и тях: IP – 85.239.135.250, Парола – FORZA.

Пожелаваме успех на всички участници, и помнете – състезанието не се печели на първи завой!

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *