Преди Гран При на Великобритания

Карта на пистата Силвърстоун

Днес ще се проведе поредният кръг в Българската Рейсинг Лига. Домакин ще бъде пистата във Великобритания – Силвърстоун. И този път основен фаворит за победата е Христо Ичов от EventaF1 Team.
Все пак трябва да се отчете, че най-бърз в сървъра до този момент е друг пилот – Иво Младенов, който е записал време 1:31.235. Какво е времето на пилотите със състезателна настройка обаче никой не знае.

Димитър Пашов също не трябва да бъде отписван, особено след като спечели в Монако и показа, че може да върти постоянни обиколки. Интересно ще бъде дали обаче Пашов е забравил за лошото стечение на обстоятелствата в Канада, където не успя да се качи на подиума въпреки, че имаше скоростта да го направи.

Шампиона Димитър Дулички пък има едва един тест на това трасе, като показва времена с две секунди по-слаби от най-бързите и се очаква да бъде назад в колоната. Самият той заяви пред нас, че целта тук ще бъде завършване. Няма информация около Александър Бакалов, който се очаква да кара втората кола на Turbo Racing.

Дали ще има изненади на това легендарно трасе ще разберем след 19:00, когато започват свободните тренировки. На този етап живото предаване на състезанието е под въпрос поради лични ангажименти на коментатора.

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *