Преди Гран При на Бахрейн

Гран При на Бахрейн

Утре предстои четвърти кръг за сезон 2012 в Българската Рейсинг Лига.
След като първите три старта бяха спечелени от трима различни пилоти е интересно дали някой от тях ще успее да запише втора победа.
В Евента Интернешънъл Тийм състезанието пропуска Радослав Иванов, като е много възможно и Тодор Василев да не успее да се включи. На линия за сега са Диян Костадинов, Димитър Пашов и Румен Статев. От отбора заявиха, че ще търсят пилоти под наем за този кръг.
Диян Костадинов заяви, че ще се включи в надпреварата без да е тествал преди началото на официалните тренировки в 11:00. Интересно ще бъде дали това ще го остави извън борбата за победата.В Турбо Рейсинг Груп под въпрос са Павел Дечев и Мартин Илчев. Първият има ремонтни дейности в апартамента си и не се знае дали те ще му позволят да се присъедини към останалите пилоти на решетката. Другия пък има ангажименти в колежа в който учи.
За сега на линия са Дулички, Велев, Стоянов и Митров, като Ясен Стамов отново е привлечен под наем и се очаква да замести Илчев или Дечев.
Тук Велев влиза в уикенда без подготовка, като Дулички заяви, че е доволен от своята такава и очаква добро състезание, но призна за опасения в издръжливостта на спирачната си система и не изключи вариант за незавършване на състезанието заради нея. Дечев пък също проведе сериозна пдготовка за състезанието но се оплака от скоростта си. За сега няма данни за темпото на Митров и Стоянов.

В Монстърс Гран При Груп също има хора под въпров. Това са Иво Младенов и Кирил Стоянов. Очаква се на линия да бъдат Пангев, Танков и Сребрев.
От централата заявиха, че все още няма да включват новото си попълнение Иван Сарамандов.

При Спийд и Майнкрафт единствената новина до която се добрахме е, че Петър Кичуков ще пропусне и този старт, тъй като има среща със своите приятели от сим-рейсинга – Мони Славчев и Иван Запрянов.

За финал сме ви приготвили и презентационна обиколка на трасето в Бахрейн.
Управата на лигата пожелава успешен и безавариен уикенд на всички участници!

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *