Превю за Гран При на Канада

Писта Жил Вилньов

Утре ще станем свидетели на поредния кръг в Българската Рейсинг Лига. Пистата в Канада ще приеме пилотите, като е много вероятно да станем свидетели на пореден нов победител през сезона.
Сигурни отсъстващи за утре са Димитър Дулички, Кирил Стоянов и Калоян Иванов – всичките заявиха, че имат ангажименти. Христо Ичов, който спечели състезанието в Испания все още не е потвърдил участието си утре.

В Eventa International Team други сигурни отсъстващи са Диян Костадинов и Петър Николов. Дали Тодор Василев и Радослав Иванов ще се включат ще разберем утре, като за съжаление отговора клони повече към ”не”.

В Turbo Racing Group пък цяла седмица сътворяваха трансфер след трансфер. Мартин Илчев, Христо Петров и Илия Стойков са освободени, а Борислав Пенчев бе преместен от тест пилот в почетен член на организацията. Нови лица също не липсват тук – Калоян Иванов, Иван Леонов и Ясен Стамов (подписал за постоянно) ще запълват дупките в отбора.

В Monsters Grand Prix Group също са активни на пазара. Адриан Петков подписа с тях, като се очакват и нови попълнения. Утре старта за съжаление пропуска Иво Младенов, като се появиха слухове, че Центелович може да направи дебют.

При другите отбори прави впечатление новият пилот на Speed Racing – Мартин Георгиев. Той обаче също няма да се включи утре.

При отсъствието на Дулички сървър и организатор на уикенда ще бъде Тодор Пангев, който обяви, че сървъра за надпреварата ще е налиния цяла нощ и ще бъде рестартиран официално в 10:30. Данните на сървъра са същите с изключение на IP-то, което е следното: 85.239.147.27.

За финал сме ви подготвили и снимков материал, за това как изглеждат настройките в играта след приключването на 1 бърза обиколка в квалификацията. Правим това, защото много хора така и не разбраха как се провежда квалификацията и кои настройки остават отключени за корекция след нейния край.

SETUPS
Setups - rFactor
GENERAL
General Setups Page - rFactor
SUSPENSION
Suspension Setups Page - rFactor
ADVANCED
Advanced Setups Page - rFactor
Оцветените в бяло настройки МОГАТ да бъдат коригирани. Оцветените в сиво настройки НЕ МОГАТ да се коригират!
СЪЩО ТАКА ПРИ ПОВРЕДИ В БОЛИДА ИЗПОЛЗВАЙТЕ САМО ОПЦИЯТА ”REPAIR BODY”!

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *