Подобрени физики и допълнителна тест писта във бета версия 1.05 на мода за Сезон 4

Бета версията на мода за Сезон 4 достигна финалния етап на разработка и най-вероятно ще бъде последна преди официалното пускане на мода. За съжаление се наложи да се откажем от идеята мода да включва всички болиди от реалната Ф1, тъй като това би донесло различия на физиките при отделните коли, според това коя се ползва. Както някои от вас знаят, това се получава когато 3D моделите на колите имат различна начална точка X,Y,Z. За основа на отборните болиди ще се използва колата на Ред Бул.

Моля всеки участник да си ъпдейтне играта с launcher.exe и да започне усилено тестване, за да бъдат отстранени евентуални бъгове преди пускането на пълния мод. Особено бихме желали да се докладват своевременно евентуални проблеми с кадрите в секунда (fps), тъй като мода използва гумите от WCP мода, а те създаваха проблем миналия сезон. Тъй като на този етап няма да се кара дъждовно време, можете спокойно да намалявате детайлите на графиката, ако се налага.

Ето и какво включва този ъпдейт:

  1. Засилено сцепление на гумите при ускорение и спиране.
  2. Добавени модели на температура и износване на гумите.
  3. Добавени всички комплекти гуми, от Upgrades менюто.
  4. Добавени 10 boost настройки на двигателя, като най-висока мощност и разход на гориво се постигат при най-ниската стойност. Това е с цел да се избегне необходимоста от използването на Temporary Boost бутона на правите.
  5. Коригиран капацитет на резервоара и разход на гориво.
  6. Премахнато автоматичното подаване на газ и тръгване на колата докато е на предавка.
  7. Корекции по модела на загряване и охлаждане на спирачките, с по-осезаем ефект на Brake Duct настройката.
  8. Леко намалена силата на звука на двигателя, за да се изравни с останалите звуци.
  9. Променен Default сетъп, отговарящ на новите физики.
  10. Добавена пистата Каталуня за пред-сезонни тестове.

ВАЖНО:  Приканваме всеки отбор да се заеме със създаването на собствените си скинове за колите, като крайния срок за това е 19-и Януари. Не е фатален проблем ако не сте готови изцяло със текстурите си до тогава, но на тази дата смятаме да пуснем пълния мод с първата писта за сезона, така че би било добре да не се налага пускането на ъпдейти за отборни файлове в последния момент преди началото на сезона.

Ако имате въпроси или искате да докладвате за проблеми, пишете ни на форума, Facebook страницата, на email или на лично по Skype.

Facebook Comments

Comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *