Официалният мод за Сезон 5 е пуснат. Остават 7 дни до първият старт!

Вече можете да си свалите официалния мод за Сезон 5 от Downloads страницата на сайта. Ако до сега сте карали с тест мода, моля инсталирайте официалния мод в нова празна папка, вместо в тази на тест мода, тъй като има основни разлики в структурата и имената на файловете. Профилът ви от тест мода може спокойно да копирате и използвате в официалния.

До тук в мода са добавени 3 отбора – този за частни пилоти и гости на БРЛ, плюс колите на Турбо и Спарта. Колата на Турбо има допълнителна опция в Upgrades менюто за избор на звуците на един от 4-те двигателя за сезон 2016 – Мерцедес, Ферари, Рено и Хонда. Също така в папките на отборите BRL Team One и Sparta Racing Team може да намерите Photoshop PSD темплейти за колите и екипите, които може да използвате като основа за ваши разработки. Колата използвана за основа на тези два отбора е тази на Хаас, тъй като се рисува доста по-лесно спрямо останалите, с изключение на предната част на носа на болида, която използва комбинация от 2 текстури.

Ако нямате време или не сте способни да направите своя кола, моля да ни уведомите навреме преди първия старт, за да може да се намери компромисен вариант – или с използване на лека модифицирана версия на колата на БРЛ, или на някоя от оригиналните в мода. Изборът за звук на двигателя за отбора ви е напълно свободен, стига да се обяви предварително и да се постави съответния SFX файл в папката на отбора ви.

До първият старт за сезона има само 7 дни, в които да довършите своята подготовка. Относно регистрациите в системата на лигата SLS, ще бъде пусната повече информация през следващите дни. Ако имате въпроси, пишете ни на FB страницата или в Discord канала ни.

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *