Новини за сезон 2013

сезон 2013

Честита нова година на всички приятели на Българската Рейсинг Лига! Пожелаваме ви много здраве и късмет!
Сезон 2013 наближава бързо и е време за работа. След внимателно преглеждане на сезон 2012 и проблемите настъпило през него се взе решение за създаване на Рейс Контрол за сезон 2013 и направата на нов правилник, където да бъдат добавени точки с наказания.
Към този момент в Рейс Контрол членуват Димитър Дулички и Христо Ичов, като от управата ще се търси и трети човек, с което да се запълни квотата за този сезон.
Ако се намери и четвърти човек, на когото управата прецени, че може да се доведе, то тогава ще се създаде и апелативна комисия за разглеждане на апели срещу наказанията на рейс контрол.
Към този момент от Рейс Контрол заявиха, че ще преглеждат първата обиколка и влизанията/излизанията на всички пилоти в бокса, а останали инциденти ще се разглеждат след подаване на контестация от страна на пилот или мениджър в лигата.Също така бе взето решение за създаване на група, която да създава и отговаря за модовете на лигата. И тук членове на този етап са Димитър Дулички и Христо Ичов. Ако управата сметне, че определен член на лигата, който е изявил желание да се включи към групата е достатъчно добре запознат с изграждането на мод е възможно групата да увеличи квотата си.
В близките дни пък ще бъдат обявени дати за пускане на първа беда на мода за сезон 2013, както и срок за записване на отбори за новия сезон.Моля ако имате предложения по какъвто и да било въпрос свързан със сезон 2013 да използвате форума. Вашите препоръки и идеи са добре дошли!

Междувременно работата по ревюто за сезон 2012 продължава по план. Очаква се ревюто да е готово до една седмица. Като бонус сме ви подготвили видео материал, който можете да видите по-долу в новината.


Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *