Наказания за Гран При на Малайзия

Наказания

С известно закъснение, за което молим да ни извините сме готови с наказанията за втори кръг в Българската Рейсинг Лига за сезон 2013 – Гран При на Малайзия.
Рейс Контрол в лицето на Дулички и Ичов прегледа първите обиколки на всички пилоти, както и влизанията и излизанията в/от бокса.
Допълнителни контестации не бяха депозирани на пощата на лигата.

Ето ги и самите наказания:

Андрей Митров – 4:00 секунда от официалния риплей – Блокира Петков преди спирането за завой #4 – Получава “Предупреждение: за промяна на траекторията си докато има припокриване с болид, спазвай траекторията си на движение в близост до други състезатели.”

Георги Лефтеров – 3:29 от официалния риплей – Завива към Иван Станчев докато го изпреварва – Получава “Предупреждение: за промяна на траекторията си докато има припокриване с болид, спазвай траекторията си на движение в близост до други състезатели.”

Тодор Пангев – Добавяне на 30 (тридесет) секунди към състезателното време на пилота в текущото състезание. Причина – използване на 2 (две) реплики с вулгарни изрази по време на състезателната сесия. Наказанието не води до разместване в класирането.

Румен Статев – Добавяне на 5 (пет) секунди към състезателното време в следващото състезание, в което пилотът вземе участие (ГП на Бахрейн) – Чат по време на състезателната сесия.

Адриан Петков – Добавяне на 5 (пет) секунди към състезателното време в следващото състезание, в което пилотът вземе участие (ГП на Бахрейн) – Чат по време на състезателната сесия.

Наказаните пилоти имат срок от 2(два) дни да изпратят жалба срещу наложените им наказания, ако смятат, че те са били наложени несправедливо.

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *