Ичов ще гони хет-трик утре

Карта на пистата Силвърстоун

Христо Ичов от отбора на EventaF1 Team ще гони своята трета поредна победа утре в осмия старт за сезон 2012 в Българската Рейсинг Лига.
В тестовете провели се през последните две седмици Ичов показа най-добри времена и по-всичко изглежда, че влиза в надпреварата като фаворит за победата.

Няколко пилота обаче показват доста добро темпо и нищо чудно да погледнат също към победата. Сред тях са Дулички, Статев и Пашов, като няма да е изненада ако и други пилоти успят да се включат в борбата.

В Eventa International Team на този етап сигурни за утре са Ичов, Пашов и Статев, като в последния момент ще се разбере дали Василев, Тодоров. Сигурни пропускащи пък са Костадинов и Николов.

В Turbo Racing Group заявиха, че е възможно да запълнят бройката от шест пилота и е възможно при наличие на още техни пилоти да подпомогнат и другите отбори. На този етап сигурни участници за утре са: Дулички, Стоянов, Дечев, Стамов, Иванов, Леонов и Митров. Възможно е и Велев да се включи.

В Monsters Grand Prix Group новините не са много. Пангев през седмицата показваше сериозно участие в сървъра и вероятно ще търси още едно качване на подиума. Другият забелязан техен пилот в сървъра бе Кирил Стоянов. Иво Младенов заяви, че няма да може да се включи в надпреварата, а Танков, Петков(проблеми с компютъра), Сребрев и Центелович все още не са потвърдили участието си, но е напълно възможно да ги видим на пистата утре.

При Speed Racing новина е, че се очаква новото им попълнение Мартин Георгиев да дебютира. Той обаче има проблеми с правилото от 107% и не се знае дали ще успее да се класира за състезанието.

Отново Ви напомняме, че при повреда в болида си е препоръчително да използвате само и единствено опцията ”Repair Body”, тъй като другата такава ”Repair All” върши същата работа, но за пъти повече време. Също така внимавайте и да не превишите лимита от 12 обиколки в квалификацията. Тук трябжа да се обърне внимание, че обиколката за прибиране (тази, в която повечето натискат ескейп) също се брои като навъртяна обиколка.

Общо взето по всичко личи, че ни очаква много интересен уикенд. Сървър отново ще бъде Тодор Пангев, а данните за самия сървър можете да видите на началната страница.

Управата на Bulgarian Racing League пожелава успешен състезателен уикенд на всички участници!

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *