Избиране на пилотските номера за Сезон 4

Началото на новият сезон наближава, така че е време всеки пилот да избере своя номер, с който да участва. Пилотите, които са карали в предишния сезон, ще имат приоритет, като се спазва реда от крайното класиране от Сезон 3, без да се броят пилотите с 0 точки. Всеки пилот трябва да си приготви три числа, от 2 до 99 включително, като шампиона има право да кара с номер 1 или друг номер по свой избор. Ако пилот кара на мястото на шампиона, то той има право да избере и номер 0. Ако първото номинирано число е вече заето от друг пилот, ще се използва второто; ако и то е заето – третото.

Въпрек че управата ще опита да се свърже лично с всеки пилот от крайното класиране за предишния сезон, би било добре самите пилоти да сторят това своевременно и да предоставят своите номера, като пишат лично на управата или в темата на форума (вижте по-долу). Съветва се да не се публикуват желаните номера докато не дойде реда на съответния пилот, за да няма нарочно отнемане на номер от друг пилот който е по-напред в класирането от предишния сезон.

Всеки пилот пропуснал да отговори до 12-и Януари, ще бъде пропуснат и ще се премине на следващия пилот по реда на класирането. Пилоти които нямат точки или не са участвали в Сезон 3, ще получават приоритет по реда по който са предоставили своите номера на управата, на лично (гледа се дата и час на чат съобщение) или форум темата.

За улеснение, в следната тема на форума ще се обновява първият пост с избраните до тук номера:

http://brl-forums.lineage2universe.com/viewtopic.php?f=35&t=322&sid=d49a93a35d30badbbf5db4331d082533

Пак уточняваме – крайният срок за избор на номера е 12-и Януари! След този срок, приоритета се определя по реда по който пилотите се свързват с нас или публикуват избора си в темата на форума.

Тъй като номерата са част от дизайна на колите, добре е да няма ненужно забавяне при техния избор, за да не се бави пускането на колите на отборите в мода.

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *