Иво Младенов подписа с Turbo Racing

Профилна снимка на Иво МладеновДнес Иво Младенов подписа споразумение с отбора на Turbo Racing. Договорката е за един сезон, както е определено, в правилника на Българската Рейсинг Лига.

По време на тестовете в Абу Даби, на BETA версията на мода за сезон 4, Иво успя да направи и първите си обиколки, с новия болид. След края на сесията, пловдивчанинът даде и кратко интервю за сайта на лигата.

 

Иво, днес подписа с отбора на Turbo Racing. Доволен ли си от този трансфер?

– Определено, да! Цялата история на Turbo Racing и хората в отбора ме правят радостен, че ще съм зад волана на един от техните болиди. Винаги съм искал в определен момент от своята кариера да карам за тях. Затова смятам, че изборът ми е правилен и този момент е дошъл!

Съотборник ще ти бъде Димитър Дулички, който е сред ветераните в българския сим-рейсинг. Смяташ ли, че с неговия опит и твоята скорост можете да постигате солидни резултати за отбора?

– Все още е твърде рано за подобни изводи, но съм убеден, че ще бъдем конкурентни и ще се борим за челните места в класирането. Димитър е много сериозен и вярвам, че двамата ще сме страхотен тандем.

Тези дни, Христо Ичов пусна първата бета версия на мода за сезон 4 в лигата. Ти успя да направиш първите си обиколки с болида на Turbo Racing. Какво е мнението ти за колата към днешна дата и можем ли да очакваме подобрения?

– Да, за щастие успях! Още с първите обиколки усетих потенциала на болида и очакванията ми се оправдаха. Въпреки невъзможността да направя малко повече от необходимите тестове, нещата изглеждат обещаващи. Подобрения винаги могат да се направят, но на този етап версията е сравнително добра. Имам някои дребни забележки, които Христо сам разбра, но с допълнително тестване, вярвам, че проблемите ще се изчистят.

 

Управата на лигата пожелава успех на Иво Младенов през новия сезон!

Facebook Comments

Comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *