Една седмица до официалния тест на FSR 2011

Остава само една седмица до теста на пистата Индианаполис. Пилоти и отбори се подготвят сериозно за състезателния уикенд, като новаците в лигата са твърдо решени да покажат, че няма да правят ”компания” на по-опитните и ще се борят със зъби и нокти за всички позиции.
До сега в тестовете най-добри времена постигнаха Диян Костадинов от Евента (1:10.3) и Димитър Дулички от Турбо Рейсинг (1:10.4). Говори се обаче, че Дулички изостава повече в състезателно темпо, като е заявил пред свои близки, че е недоволен от поведението на болида си в състезателни условия.
Веднага след тях се нарежда Тодор Пангев с 1:11.102, следван от Радослав Иванов, Димитър Пашов, Андрей Митров и Кирил Стоянов, който затваря десетката.
Останалите пилоти, които са се включили в сървъра до този момент са: Илия Стойков, Иво Младенов, Димитър Танков (получил проблем във видео картата), Мариян Христов, Георги Лефтеров, Боби Минков, Методи Тодоров, Васил (не си е написал фамилията), Георги Савовски, Иван Христов, Speedy (няма информация за името и фамилията) и Тодор Василев.

Между временно от Турбо Рейсинг Груп изтече информация около Павел Дечев, който се оказа, че е пуснат в отпуска до 19 февруари в знак на благодарност за постигналите резултати през изминалия сезон.
На въпрос: ”Вие ли подписахте отпуската на Павел?” Димитър Дулички (собственик на Turbo Racing Group) отговори:
– ”За първи път чувам за това, явно Сашо Велев е подписал документацията, тъй като съм в Индиана и подготвям новите ни болиди за сезон 2012.”

Нашите камери бяха днес на пистата Индианаполис, където се проведе тестово състезание, спечелено от новака Кирил Стоянов. Младата надежда на Монстърс успя да завърши състезанието, нещо, което не успяха да направят част от асовете на българския сим-рейсинг Диян Костадинов и Димитър Дулички, отпаднали поради различни причини. Състезанието ще се запомни и със завръщането на пистата на асовете на Евента Димитър Пашов и Тодор Василев, които заявиха, че за началото на сезона ще бъдат в перфектна форма.

За десерт сме ви подготвили и специално клипче с най-интересните моменти от тестовия уикенд преди 1 седмица на пистата Лагуна Сека.
Линк към видеото – ТУК

Facebook Comments

Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *