BRL Season 5 Test Mod

  • В играта ще намерите профил с име “Test Player”, който притежава настройки по подразбиране за мода, графиката, управлението и др. За да промените името на профила, отидете в “UserData” и преименувайте папката “Test Player”. След това влезте в преименуваната папка и задайте ново име на файла “Test Player.plr”(Пример: Ivan Ivanov.plr). Папката и файла трябва да бъдат с еднакви имена.
  • Включили сме и хъд, с който можете да получавате техническа информация от болида ви. Хъд-ът в играта се включва и изключва с клавишната комбинация 3 пъти Ctrl + H.
  • Прибавили сме и плъгина “Real Feel”, който допринася за по-реалистично усещане и управление на болида.
  • Тест версията на мода съдържа пистите Сузука и Хокенхайм.
  • Базовата настройка на болида е оптимизирана за работа с мода.

Инструкции за инсталиране: Модът не изисква инсталация на играта rFactor. Разархивирайте файловете в нова, празна папка, и стартирайте играта от файла “rFactor.exe”. Ако имате проблем при пускането на играта, използвайте другия rFactor.exe файл, който се намира в папката “alternative rfactor exe”.

Линк за теглене на мода – тук.

Важно: За да ви върви хъд-а (rfDynHUD) е необходимо да инсталиране програмата Java, версия 6 (32 бита). Можете да я изтеглите от този линк.

Важно: През този сезон отново ще използваме добавката RFE, за да генерираме разнообразни температури на въздуха и трасето. За да работи играта ви с RFE, се нуждаете от Microsft Visual C++2010 Redistributabal Package.

Важно: Препоръчително е да карате на DX9 (Quality) настройката на Shader Level в rF Config.exe.